Moly goes Hollywood! - Dogita.nl

Moly goes Hollywood!

MOLY GOES HOLLYWOOD!

We houden van honden, en geven onze maatjes graag een podium in het Dogita Magazine. Vandaag is Moly de Bichon Frise aan de beurt.

Moly de Bichon Frise

Wie bekend is met het hondenras Bichon Frise weet meteen dat deze prachtige witte knapperd een en al liefde is! Ze zien er niet alleen uit als het perfecte speelkameraadje, ze zijn het ook.

Daarom ook dat het onbegrijpelijk is dat Moly maar liefst zes maanden heeft moeten wachten tot Samra (toen 12 jaar) haar ontdekte bij de fokker, en op slag verliefd op haar werd. Andere bezoekers twijfelden omdat Moly wat rode vlekjes onder haar ogen heeft. Onbegrijpelijk… maar Samra is er niet treurig om. Het wachten heeft geloond, baasje Samra en Moly zijn sindsdien onafscheidelijk.

Wat opvalt aan Moly is haar intelligentie. Welk trucje Samra haar ook wilt leren, Moly pakt het meteen! Ze is er dol op, en het duurde dan ook niet lang voordat Samra een eigen Instagram pagina voor Moly aanmaakte (“molythebichonfrise”), en een paar leuke video’s van Moly met de wijde wereld deelde. Het is een kwestie van tijd voordat Moly door Hollywood ontdekt wordt. Misschien heet het daarna wel Molywood…

 

Hoe het ook zij, toen wij van Dogita deze heerlijke Bichon langs zagen komen wisten we zeker: deze slimmerd verdient een artikeltje in ons magazine voordat Steven Spielberg aan de lijn hangt!

Heb jij ook zo’n bijzonder maatje: schrijf een mailtje naar bibi@dogita.nl en wie weet komt jouw viervoetertje als volgende in ons magazine!

 

 


Reactie schrijven

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Bekijk de limited edition halsbanden gemaakt van Louis Vuitton Vintage Bags