Dribbel & Ellis, a Love at first sight. - Dogita.nl

Dribbel & Ellis, a Love at first sight.

Dribbel en Ellis, a Love at first sight.

September 2018, Ellis uit Limburg neemt contact op met Eveline, het baasje van Loulou de kaninchen teckel. Ellis volgt Loulou op haar Instagram account @loulouminidachshund, ze is helemaal weg van deze kleine guitige ster. Ellis laat weten: “Als Loulou ooit puppies krijgt, zou ik dolgraag een nieuwe mama voor zo’n pupje worden”.

Als de inmiddels beroemde Loulou (356.000 volgers) in 2020 inderdaad de trotse moeder wordt van een prachtig nestje, wordt Ellis gebeld. Eveline heeft deze trouwe fan niet vergeten, en Ellis is dolgelukkig! Niet veel later komt het rustigste pupje van het nest, Dribbel, in zijn nieuwe thuis bij Ellis. Dribbel heeft zijn naam te danken aan een van Ellis’ favoriete kinderboeken: Dribbel de hond (engels: Spot the dog). Dribbel is gek van speeltjes, en met zo’n oogjes krijg je wat je wil…

Vanaf het eerste moment zijn die twee al meteen onafscheidelijk. Er moet niet alleen wat ruimte in huis vrij gemaakt worden voor Dribbel, ook Ellis’ partner Remco kan niet op tegen deze nieuwe liefde met oogjes om in te verdrinken 😊 Als we Remco vragen vindt hij dat niet erg, hij deelt graag Ellis’ liefde met zo’n prachtige hartendief op vier pootjes. Toegegeven: dit is cuteness overload!

 

Ellis deelt die wederzijdse liefde op haar Instagram account @elliss.dh, en anders dan bij veel andere hondjes is dit account juist een account voor hen allebei: de twee zijn onafscheidelijk. Als we Ellis vragen of er ooit een apart account komt voor Dribbel zegt ze direct spontaan: wij tweetjes horen bij elkaar!

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Meer van dit soort leuke artikelen en ander Dogita nieuws & acties? Schrijf je dan hier in voor de Dogita nieuwsbrief.


Reactie schrijven

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Bekijk de limited edition halsbanden gemaakt van Louis Vuitton Vintage Bags