BEZOEK ONZE WINKEL & FOTOSTUDIO

We zijn trots te melden dat vanaf 17 augustus onze fotostudio, en vanaf 7 september onze winkel geopend is! (Krijg verder op deze pagina alvast een indruk van onze toffe winkel)

Meld je aan voor onze tijdelijk actie: een gratis fotoshoot*!

Feestaanbieding: private shopping en gratis fotoshoot

Gedurende augustus en september is er dan ook een speciale feestaanbieding: Plan jouw gratis fotoshoot (en combineer deze als je wilt met een private shopping momentje in onze toffe winkel!). De fotosessie en eerste 3 foto's zijn gratis (deze worden in hoge resolutie digitaal naar jou toegestuurd). Bij een aankoop in de winkel van meer dan EUR 25,- krijg je 8 foto's gratis. Daar word je toch blij van :-)

Plan een afspraak

Meld je aan voor jouw private shopping momentje en fotosessie door ons een emailtje (naar bibi@dogita.nl) of een whatsapp berichtje te sturen (de whatsapp button zie je op je mobiele telefoon onderaan onze website).

Geef aub aan welke avonden (dinsdag of donderdag) of zaterdag goed uitkomt voor jou. 
We plannen dan zsm een afspraak in overleg met jou.

Ons adres is:

Stationstraat 137
6361BH
Nuth (Limburg)

Openingstijden winkel:

dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00
zaterdag van 9.30 tot 18.00

Openingstijden fotostudio:

dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 21.00 
zaterdag van 9.30 tot 18.00

Lekker shoppen in onze winkel

Vanaf 7 september is onze winkel tijdens de openingstijden voor iedereen open zonder afspraak. Onze winkel ligt op 3 minuten loopafstand van het treinstation in Nuth. Combineer jouw shopbezoekje met een leuke dag in Maastricht of Valkenburg, en kijk alvast eens in onze webshop om warm te lopen ;-)

Tot snel en high paws,

Bibi en haar team Dogita.