Hoe komt Marian aan 8 Chihuahuas…? - Dogita.nl

Hoe komt Marian aan 8 Chihuahuas…?

Het is 1995. De Belgische Marian is dan 30 jaar oud en wordt plotseling erg ziek, niets schijnt meer te lukken.

In die tijd zijn haar kinderen 2, 4 en 6 jaar oud en is ze getrouwd met haar lieve man Dimitrios. Haar moeder trekt bij hen in, en na een heftige periode van angst en onzekerheid blijkt de diagnose: Marian heeft MS. Meerdere aanvallen, zogenaamde “schubs”, volgen, waar ze niet altijd goed van herstelt. De vele prednisonkuren die volgen beschadigen haar gewrichten, waardoor ze voor het afleggen van langere afstanden van haar rolstoel afhankelijk is.

Toch is er ook dan, naast haar man en kinderen, nog een lichtpuntje in het leven van Marian: Xevita de Yorkshire Terrier! Haar dochter krijgt in 2007 een kleine witte chihuahua: Angel, die uiteindelijk bij Marian blijft als dochterlief gaat samenwonen. Marian is gek op Angel!

Als Marian’s man Dimitrios op reis is naar zijn geboorteland Griekenland, bezoekt Marian een fokker en besluit een tweede Chihuahua te nemen: Diesel. Een grote verassing voor Dimitrios als hij weer thuis is…

En er blijven verassingen komen! Jaar na jaar als Dimitrios zijn familie in Griekenland bezoekt, bezoekt Marian opnieuw de fokker. Angel en Diesel krijgen gezelschap van: Genoa, Bailey, Lilly, Vienna, Anais en Nia.

Dimitrios besluit voor de zekerheid de volgende vakanties toch maar gewoon in eigen huis en tuin te verblijven en daar pootje te baden. Zo mooi is de Griekse zon nu ook weer niet…

Toch gaat hij graag met de bende van 8 wandelen. Op onze vraag of de schatjes ook bij hen in bed slapen lacht Marian: “Nee alleen de grootste, Bailey. De andere chihuahuas kunnen namelijk niet zo hoog springen!”.

Voor Marian zijn haar hondjes alles, ze toveren iedere dag opnieuw een lach op haar gezicht!

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Meer van dit soort leuke artikelen en ander Dogita nieuws & acties? Schrijf je dan hier in voor de Dogita nieuwsbrief.


Reactie schrijven

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Bekijk de limited edition halsbanden gemaakt van Louis Vuitton Vintage Bags