Een zesling ontstaan uit liefde…

Het is 28 december 2019. Zes lieve puppy’s zijn geboren. Ontstaan uit liefde! Wat een moppies…

Onverwachts maar o zo gewenst. Muffin en Messi de Mopshondjes zijn de vaste maatjes van het gezin. Als ze samen met de baasjes even lekker op vakantie zijn krijgt Muffin toch wat gekke kwaaltjes. Ze gaan snel naar de dierenarts, iedereen maakte zich zorgen.

Of… ze kon toch nog niet zwanger zijn?!


Sinds Kenzo, Blackie, Guusje, Loekie, Bizzey en Hope zijn geboren, staat alles even op zijn kop.

Iedereen wilt even langskomen om de lieve hondjes te bekijken. Enorm gezellig met veel beschuit met muisjes, maar ook wel vermoeiend!

Vader is trots. Don’t mess with the kids, or you mess with Messi! Muffin kreeg een geplande keizersnede. De prachtige nieuwe mopsjes waren enorm klein, en zijn even in de couveuse geweest.

Ze zijn stuk voor stuk om op te vreten, al zegt Muffin ’t zelf…

Al heel snel zijn voor alle mopsjes al gezinnetjes gevonden. De baasjes moesten vanaf de eerste dag zoveel mogelijk thuisblijven om op de puppy’s te passen. Om de 3 uur worden de hondjes gevoed. Mama Muffin deed dat nog niet meteen zelf maar na een paar dagen vinden de mopsjes haar onweerstaanbaar 😉 

Team Dogita mocht op bezoek om de nieuwe maatjes te bewonderen, en terecht. Wat een schatjes! Een lekkerder knuffeltje vind je nergens… Muffin, Messi en hun lieve baasjes: van harte gefeliciteerd met deze heerlijke zesling, ontstaan uit liefde!

Heb jij ook iets leuks met ons te delen? Stuur het naar bibi@dogita.nl